Contact: 055 3 011 011

De kracht van wijontwerpen:

Wij maken het makkelijk
Wijontwerpen is specialist in retailcommunicatie en (sponsored) magazines. Wij staan voor frisse ideeën en een vlekkeloze uitwerking. In alle gewenste uitingen, van huis-aan-huis middelen tot POS-materiaal. Als u wilt verzorgen we de complete productie, inclusief inkoop. Daarvoor werken wij samen met topleveranciers, nationaal en internationaal, die kwaliteit koppelen aan betaalbaarheid. Altijd met de slimheid en scherpte waarmee u het zelf zou doen.

Meer voor minder
Professionele communicatiemiddelen: wij maken er werk van. We hebben de ontwerpers en vormgevers in huis die uw merk verdient, inclusief de vereiste passie en vakkennis. En natuurlijk de benadering die bij de retail past: snel, flexibel en oplossingsgericht. Slim, nuchter en zonder omwegen. Als compact clubje hebben wij een brede organisatie achter ons. We kunnen als het nodig is direct extra expertise inschakelen. Zo bieden we u alle mogelijkheden van een grote speler. Maar dan wel voor een klein prijsje.

Alleen de uitvoering? Geen probleem!
We gaven het al aan: wijontwerpen maakt deel uit van een groter geheel: de Amazing Groep. Zo hebben wij de beschikking over 30 generalisten en specialisten onder één dak. Wij kunnen uw communicatiemiddelen van A tot Z voor u verzorgen. Maar laat u het voortraject van concept en strategie liever over aan uw eigen communicatiebureau? Geen probleem. We zijn gewend samen te werken met marketingprofessionals en hebben aan een half woord genoeg. Dat is het voordeel van gedreven specialisten.

Tel uit je winst!
Kwaliteit is prioriteit, toch zijn onze tarieven messcherp. Een kwestie van efficiënt werken en inkopen. En dat is iets waar u ongetwijfeld ook naar streeft. We realiseren ons dat de kassa bij u moet rinkelen, juist daarom vormen wij een uitstekend alternatief voor de vele grotere spelers in de markt. Een alternatief dat u niet over het hoofd mag zien. Juist in deze tijd waarin elk dubbeltje dubbel telt.

Onze klanten:

Back To Top